zaterdag 4 april 2015

MutuaFides in de pers.


Het Laatste Nieuws - 27 januari 2015
ICT-consulent Eric Verbustel (48) en zijn vrouw Katleen Van Hoecke (40) zijn in Erpe een eigen massagehuis gestart. Mutua Fides, Latijn voor wederzijds vertrouwen, bevindt zich langs de Leedsesteenweg net op de grens van Erpe met Lede.
"We bouwden onze garage en carport om tot een aangename ruimte, maar ik blijf wel aan de slag als ICT-consulent. Dit is iets waarmee ik ook zelf tot rust kom na de dagelijkse ICT-stress", vertelt Eric.
Medisch is Eric niet geschoold. Toch beheerst hij tal van technieken. "Dat gaat van een basismassage tot hot stone, maar ook orgaanmassage pas ik toe. Dergelijke massages zijn vaak erg emotioneel omdat mensen er door in contact komen met zichzelf. Hier wordt geregeld gehuild op de tafel." Eric plant ook yoga en andere cursussen zodat mensen meer tot rust kunnen komen.
Een gewone basismassage kost 30 euro voor 20 minuten of 50 euro voor 50 minuten." Meer info op www.mutuafides.be of via 053/80.74.19. (KMJ)

Lichaam en geest in evenwicht niet altijd correct geïnterpreteerd
donderdag 05 februari 2015
Lichaam en geest in evenwicht niet altijd correct geïnterpreteerdErpe - ICT-consulent Eric Verbustel (48) en zijn vrouw Katleen Van Hoecke (40) zijn in Erpe net een eigen massagehuis gestart. “Een gewoon massagehuis zonder bijbedoelingen met als enige doel het in evenwicht brengen van lichaam en geest”, vertellen ze. Een volledige carrièreswitch kan je het massagehuis Mutua Fides, Latijn voor wederzijds vertrouwen, langs de Leedsesteenweg net op de grens van Erpe met Lede niet noemen.
“We bouwden onze garage en carport wel om tot een aangename ruimte, maar ik blijf aan de slag als ICT-consulent. Dit is iets waarmee ik ook zelf tot rust kom na de dagelijkse ICT-stress”, vertelt Eric. Nieuw is de interesse van de man echter allesbehalve. “Ik volg al bijna twintig jaar tal van opleidingen. Eigenlijk had ik destijds beter een opleiding tot dokter gevolgd, maar gedane zaken nemen geen keer.” Medisch is Eric niet geschoold. Toch beheerst hij tal van technieken. “Dat gaat van een basismassage tot hot stone, maar ook orgaanmassage pas ik toe. Dergelijke massages zijn vaak erg emotioneel omdat mensen er door in contact komen met zichzelf. Hier wordt geregeld gehuild op de tafel.”
Eric plant ook yoga en andere cursussen zodat mensen meer tot rust kunnen komen. “In onze gejaagde levens is daarvoor te weinig tijd.” "Verder verzorgt onze werkneemster Ethel ook rustgevende lichaamsbehandelingen zoals scrubbing, manicure en pedicuren zonder een schoonheidssalon te willen zijn." Dat massage vaak verward wordt, mocht Eric zelf al ervaren. “Recent kreeg ik een telefoontje van iemand die een massage door een man vroeg. Geen probleem, tot bleek dat hij die ook naakt wou krijgen. Dergelijke massages bieden we dus niet aan”, lacht hij. Een gewone basismassage kan wel. “Die kost 30 euro voor 20 minuten of 50 euro voor 50 minuten.” Meer info op www.mutuafides.be of via 053/80.74.19.Geen opmerkingen:

Een reactie posten